Stage 7: STILL IN THE RACE!!!!!
=====
09 - 01 - 2012

Copiapo - Copiapo

Verbinding: 154 kilometer

Klassementsproef: 444 kilometer

 


De Copiapó-lus zal de grootste uitdaging van de week worden. Het begin van de special stage zal eenvoudig lijken met paden door het hart van de bergen. Maar daarna zullen de kilometers die afgelegd zijn sinds Mar del Plata hun tol gaan eisen, terwijl dan juist grote reeksen duinen elkaar op zullen volgen.

 

In de laatste rij duinen, die zo dichtbij maar ook nog zo ver weg van de finish liggen, wordt een bivak gefaciliteerd in het midden van de woestijn. Laatkomers die direct naar hun tent willen voor wat slaap kunnen dankbaar gebruik maken van het reglement, dat hen toestaat tot 6 uur 's avonds op de rustdag binnen te mogen komen.


Facts:

Startpositie voor aanvang van stage 7 is plek 25. Stage 7 beloofd een zeer zware dag. Als ze deze dag finishen zullen ze zondag 8 januari kunnen genieten van een welverdiende rustdag. Het zware parcours getrotseerd en met wederom een goede 33ste plaats notering Copiapo binnen gekomen. De overall positie van Michel en Alister is na stage 7 plaats 42!

 

 

Qoute Michel:

12.12: "Goede morgen. We starten vandaag met de auto's en trucks door elkaar. Ipv plek 25 starten we nu als 43ste. Er zitten minimaal 18 trucks tussen. Zo shit! Wordt een hele zware dag zeggen ze, dus misschien tot heel laat!"

 

22.34: "Yes they made it! We zijn er weer. De auto heeft helaas nog steeds geen vermogen. We kwamen hier en daar halverwege de duinen gewoon stil te staan. Zo balen. We hebben veel tijd verloren omdat we om de duinen hebben moeten heen rijden".

 » Ga terug

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail