Stage 4: Wees niet te zelfverzekerd
=====
06 - 01 - 2012

 

 

San Juan - Chilecito

Verbinding: 388 kilometer

Klassementsproef: 326 kilometer

 

De meest ervaren rijders zullen genieten van de veelheid aan opgedroogde rivieren die zij moeten doorkruisen gedurende de dag. Ze zullen ook tijd hebben om de spectaculaire canyons in de Rioja provincie te bewonderen, maar het is in hun eigenbelang om extreem waakzaam te blijven. Niemand zal een constant tempo kunnen volhouden in de special stage. Of het nu ligt aan de moeilijke navigatie aan het einde van de route of de smalle doorgangen die gepasseerd moeten worden, hoe dan ook kan er makkelijk veel tijd verloren worden. Het is heel goed mogelijk dat een of twee favorieten voor het podium al geëlimineerd zijn voordat de rally Chilecito heeft bereikt!

 

Facts:

Start stage 4 vanaf plek 65. Tot aan way point 5 goede race. Doorkomst wp5 27ste plek. Dan spelen de technische problemen wederom op.

 

Qoute Michel:

"We voelde vibratie in de auto en uiteindelijk bleken de voorste aandrijfassen volledig stuk. Deze hebben ze verwijderd en hebben we ons het laatste moeilijke gedeelte (fesh fesh) door het mooie gebergte naar huis gevochten. Weer bijna laatste..."

 

 

 » Ga terug

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail