Central Europe Rally Stage 7
=====
26 - 04 - 2008

Stage 7 - Saturday 26 April 2008 | Veszprem- Balatonfüred

Special 155km, Liaison 11 km, 197 km.

 

De pech blijft Michel en Eric achtervolgen. Vandaag hebben ze de proef moeten staken. De achterremblokken zijn losgetrild en ze zijn ze onderweg verloren. Het was te gevaarlijk om door te rijden met deze snelheden. Toen zijn ze de proef maar heel rustig uitgereden en hebben onderweg nog naar de anderen gekeken.

 

Rob is er met 135 km/u nog een keer flink afgestapt. Loopt nu wat mank. Rob:"Ik ben er met 135km/u gruwelijk hard afgegaan! M'n motor is helemaal afgeschreven en zelf heb ik weer de linker knie en heup goed gestoten. Achteraf heb ik geluk gehad dat het daarbij gebleven is." Rob heeft desondanks een 25e plaats behaald vandaag. En een mooie 19e plaats overall: de Snelste Nederlander! Marcel en Gerard hebben weer lekker gereden en gelukkig geen gekke dingen meegemaakt.

 

Nu staan ze met zijn allen in de feesttent waar het er erg gezellig aan toe gaat. De jongens hebben zelfs een taart gevecht gehad met de Mitsubishi rijders! Jeffrey en Richard zijn met de Q7 alweer op weg naar huis en zullen in de ochtend /middag weer terug in Eindhoven zijn. De rest komt morgen (zondag) om 12.15u weer aan op vliegveld Eindhoven.» Ga terug

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail