Central Europe Rally Stage 5
=====
24 - 04 - 2008

Stage 5 - Donderdag 24 April 2008 | Veszprem - Veszprem

Liaison 11 km, Special 157 km, Liaison 0.5 km, Liaison 35 km, Special 54 km, Liaison 61 km, Totaal 317 km.

 

Het parcours is erg snel afgewisseld met meer technische gedeeltes. Met vooral een bebost gebied waar de regen het erg modderig heeft gemaakt. De rijders moesten voorzichtig zijn omdat ze hier beren tegen kunnen komen. Deze komen in dit gebied veel voor en zijn nieuwsgierig en kunnen zich daardoor zich laten zien. Michel was net bezig met het roadbook en onderussen is Eric de buggy afspuiten en weer vol tanken. Dan zijn ze vandaag een keer wat vroeger klaar. Het zijn zo best lange dagen voor iedereen.

Eric heeft weer goed gereden vandaag en Michel heeft geen foutjes gemaakt met het navigeren. Dus het ging lekker vandaag. Tijdens de 2e special zo'n 7 km voor het eind hadden ze nog een lekke band. Althans dat dachten ze. Het buizenframe van het reserve wiel was afgebroken en bungelde er achteraan. Hoe dit is gekomen weten ze niet, hebben niks geks meegemaakt. Hiermee hebben ze zo'n 2 minuutjes verloren maar het had gelukkig geen grote gevolgen . Een 18e plaats in de 1e special en een 18e plaats in de 2e special met een totaal vandaag van een 17e plaats.

 

Rob wilde gisteravond toch nog even naar het ziekenhuis om zijn vinger na te laten kijken. Maar het ziekenhuis was dicht gisterenavond! Toen heeft hij zelf maar water gekookt en alles (vinger en losse nagel) schoongemaakt. Daarna flink wat jodium erop en verband overheen. Dit zelfde ritueel heeft hij vanochtend voor de start herhaald. Het heeft hem in ieder geval vandaag niet echt gestoord, hij ging weer als een speer. Met een 21e plaats in de 1e special en een 9e plaats in de 2e special en een totaal vandaag van een 16e plaats!

 

Ranking overall Auto:

Michel en Eric: 47

 

Ranking overall motors:

Rob: 15

Marcel: 27

Gerard: 42

Jaap: 75

 

 » Ga terug

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail