Richting Lissabon
=====
04 - 01 - 2007

De motoren zijn om 06:00 vroeg reeds in een Mercedes Sprinter busje richting Lissabon vertrokken. Na een ferme rit van 23uur en wat zoekwerk is het hele circus goed en wel aangekomen. Vandaag is de motor van Michel gekeurd. Bijna alle Nederlandse deelnemers zijn dan ook inmiddels door de technische controle.  Team Vicking was eindelijk in de middag welkom op de keuring. Buiten het ingewikkelde administratieve papierwerk worden in de keuringstent de laatste puntjes op de “i” gezet, en afgerond. Als laatste werd het startnummer 92 om 17:30 in de avond erop geplakt. Ook de keuring van de Q7 was een fluitje van een cent. Ongelofelijk makkelijk liep men door de keuringspunten heen, om er nota-bene zelf de laatste 5 popnagels in de bumper te willen inzetten…. Je hoort wel eens anders van die keurings boys!

 

Na deze dag van belangrijke rompslomp was het tijd voor ontspanning. Het hele vicking team met aangemeerde gasten (totaal zo’n 45 stuks) heeft vanavond lekker gegeten aan het water onder de beroemde kopie van “de Golden Gate bridge”.

 

Morgen staat de briefing op het programma met wat meer details over de 120km rit van zaterdag, en ook zondag blijft men 60km in de buurt van Lissabon. Dit zijn dus mooie kijkdagen voor de vele toeschouwers…

 

Eerste Etappe » Ga terug
Foto's
=====
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail