Etappe 3: Nador > Er Rachidia
=====
02 - 01 - 2006

Michel is vanmorgen om 6:14 gestart in Nador. Deze rallydag stond al drie keer eerder op het programma van de rally, toch is het traject van de tijdrit volkomen onbekend. Nou dat heeft hij geweten, in de zeer koude ochtend was het terrein ongelofelijk slecht begaanbaar. De doortocht door diepe dalen, klassieke valstrikken in Marokko stonden op het programma, bovendien moest Michel vrezen voor stevige vergissingen bij het navigeren. Dat kwam doordat het ontvangen roadbook zo dik was, dat het niet paste in de stuurset. Dan maar zonder dacht Michel, maar dat doet hij nooit meer.

 

Om 9:55, en na de eerste 237km, begon hij aan de start van de special stage. Vervolgen na 123km de aankomst bij checkpoint 1 om 11:31. Om 14:26 was het gedaan met de zware route van de special stage, en is Michel zonder roadbook verder gereden de laatste 121km verbindingsroute af. In totaal dus 672 kilometers gereden vandaag, en na het spreken van hem is de zin in morgen enkel maar meer geworden. Hij heeft het Dakar virus echt goed te pakken! Luister naar een live opname van hem hieronder....

 

Michel heeft een goede prestatie neergezet in etappe 3: 106e doorkomst! Wat hem doet stijgen naar de 98e plaats in het algemeen klassement, de stijgende lijn zit er nu in!

 

Michel's Audio Update

 

Bekijk het interview van Michel met RTL-Dakar» Ga terug
Foto's
=====
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail