De ondersteuning voor Michel
=====
11 - 11 - 2005

Michel heeft straks in de rally een eigen monteur mee. Door een samenwerkingsverband met een aantal andere Nederlandse motorrijders, die ook assistentie ingekocht hebben bij Jos Jansen, is het na lang wachten en organiseren toch gelukt een jeep in te schrijven. De assistentie was zeer snel volgeboekt, dus het is een hele prestatie dat dit toch nog geregeld kon worden. Stefaan "Quickie" van de Locht, die dit jaar als monteur mee was voor Jyrki Karsmakers en Marcel Snijders, zal in de Dakar 2006 voor de motor van Michel verantwoordelijk zijn.

 

Michel is er erg blij mee, en heeft het volste vertrouwen in de vakkundigheid van Stefaan. Stefaan werkt bij een Yamaha dealer Jos Dolfijn in Belgie, en kent de WR 450 van binnen en buiten. Een hele zorg minder, als je na een lange dag binnenkomt, en de motor aan de monteur kunt overlaten. Want als je het zelf moet doen, ga je ongetwijfeld een keer in de fout, puur door de vermoeidheid.

 

Willy Wientjes heeft de plek van Willie van Wessel overgenomen bij Jos Jansen. Ook Wientjes zal gebruik maken van de diensten van "Quicky" voor het sleutelwerk.» Ga terug
Foto's
=====
Thumbnail
Thumbnail

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail