Club van 500
=====

JOIN THE CLUB 500

Voor € 500,- ondersteunt u Michel de Groot en Gaby Uljee in hun deelname aan Le Dakar 2009.
Als lid van hun Support Team bent u bovendien betrokken bij tal van belangrijke gebeurtenissen rondom het evenement, wordt u altijd als eerste op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en ontvangt u een aantal leuke merchandise artikelen.

 

Als lid van de Club 500:

 • Bent u automatisch uitgenodigd voor de officiële "kick-off" party voorafgaand aan het vertrek naar Dakar, 8 november tijdens de pre-proloog in Valkenswaard.
 • Krijgt u dagelijks via de e-mail en sms het laatste nieuws en de uitslagen.
 • Ontvangt u het Dakar 2009 'promo support team pakket',
 • Wordt u vermeld met een link op de Vicking site, waar dagelijks het laatste nieuws te lezen is en actuele foto's te zien zijn.

 

Vul het onderstaande formulier in en join the club! 

 


Ja, ik steun Michel in zijn deelname aan Dakar 2009. Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt een factuur voor € 500,- ex. B.T.W. Het minimale deelname bedrag is € 500,- indien u voor een ander bedrag wilt meedoen geef dit dan aan bij de opmerkingen.


 1. Bedrijfsnaam

 2. Contactpersoon(*)

 3. Adres(*)

 4. Postcode / plaats(*)

 5. Website adres

 6. Opmerking

Als lid van de club wordt u exclusief op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws. Vul hieronder in hoe u dit nieuws graag ontvangt.

 1. E-mail(*)

 2. Mobiel nummer

Als lid van de club bent u automatisch uitgenodigd voor de preproloog Dakar 2009 op 8 november 2009 in Valkenswaard. Hier zullen alle Dakar 2009 deelnemers zich presenteren.

 1. Wilt u een toeganskaart?(*)


U ontvangt ook het Dakar 2009 'promo support team pakket'.

 1. De gewenste maat(*)

» Ga terug

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail